Produkti i Malit Sharr

Si produkt analog fitohet gjat pasterzimit dhe homogjenizimit të proteniva të hirrës me yndyrë bimore. Koaglimi i proteinave lëviz në pikën e vlimit, ku përfitohet pamje kremi, me shije të ëmbël të dobët. I përshtatshëm për përdorim për brumëra dhe sallata.

Vlerat nutritiveVlerat energjike për 100g. produkt
Kaloritë1610kJ / 391kcal
Yndyrëra 41.0g
- nga të cilat yndyrëra të ngopura 26.0g
1517kJ / 369kcal
962kJ / 234kcal
Karbohidrate 0g
- nga të cilat sheqerëra 0g
0kJ / 0kcal
0kJ / 0kcal
Proteine 5.5g93kJ / 22kcal
Krypë 1g
Produkti i Malit Sharr 500g.
Produkti i Malit Sharr 400g.
Produkti i Malit Sharr 8kg.
Produkti i Malit Sharr 8kg.
Produkti i Malit Sharr 8kg.
Produkti i Malit Sharr 8kg.