Laktida

Llaktida i takon grupit të djathit analog, i prodhuar nga qumësht i pasterizuar, homogjenizuar dhe rekonstruktuar me yndyrë bimore që i jep produktit shijen e kremit. Cilësia e prodhimit si dhe kultura startuese unikate mundëson që shija e Llaktidës të jetë shumë e ngjajshme me djathin e bardhë me salamurë. Ka masë të bardhë kremi të fortë e cila pritet pastër dhe len shije kremi në gojë, me shije të njelmët të dobët, të cilat  karakteristika i mundësojnë përdorim në shumë ushqime.

 

Vlerat nutritiveVlerat energjike për 100g. produkt
Kaloritë1565kJ / 380kcal
Yndyrëra 40g
- nga të cilat yndyrëra të ngopura 26g
1480kJ / 360kcal
962kJ / 234kcal
Karbohidrate 0g
- nga të cilat sheqerëra 0g
0kJ / 0kcal
0kJ / 0kcal
Proteine 5g85kJ / 20kcal
Krypë 3g
Laktida 500g.
Laktida 500g.
Laktida 8kg.
Laktida 8kg.
Laktida 2kg.
Laktida 1.8kg.
Laktida 4kg.
Laktida 4kg.