Djathi i malit të thatë

Paraqet djath analog i prodhuar me pasterizimin dhe homogjenizimin e qumështit të rekonstituar, qumësht i freskët lope dhe yndyrë bimore, si komponnentë bazë.  Si shtojcë të qumështit të freskët mundëson shijen e produktit si produkti i djathit të bardhë, njëherit e përmirëson edhe cilësinë e produktit të fundit. Kjo që është e veçantë për këtë lloji djathi që i përmirëson vetitë e produktit të fundit si masë e fortë, shije kremi prej qumështi, i përshtatshëm për të gjithë tryezat.

Vlerat nutritiveVlerat energjike për 100g. product
Kaloritë1249kJ / 301kcal
Yndyrëra 26.5g
- nga të cilat yndyrëra të ngopura 16g
980kJ / 238kcal
592kJ / 144kcal
Karbohidrate 0.8g
- nga të cilat sheqerëra 0.8g
13.6kJ / 3.2kcal
13.6kJ / 3.2kcal
Proteine 15g255kJ / 60kcal
Krypë 3.2g
Djathi i malit të thatë 750g.
Djathi i malit të thatë 750g.
Djathi i malit të thatë 2kg.
Djathi i malit të thatë 1.8kg.
Djathi i malit të thatë 4kg.
Djathi i malit të thatë 4kg.