Kashkavalli

I takon familjes “pasta filata” prodhohet me përzirjen dhe tërheqjen e baskisë së frskët në tretje të njelmët të ngrohtë. I njohur si “Cheddar na Balkanot” për shkak të ngjajshmërisë në shije, si dhe sipërfaqen e lëmuar me ngjyrë të zbehtë të verdhë. Qumështi natyral i freskët i pasterizuar i lopës së Sharrit dhe kultura startuese janë parakushte për shije të mirë dhe karakteristikat e kashkavallit. Me masë elastike, pa asnjë shije të pa dëshiruar. I përshtatshëm për parangrënie, pizza, brumëra të bardhë, në kombinim me mish.

Vlerat nutritiveVlerat energjike për 100g. produkt
Kaloritë1444kJ / 348kcal
Yndyrëra 28g
- nga të cilat yndyrëra të ngopura 17g
1036kJ / 252kcal
629kJ / 153kcal
Karbohidrate 3g
- nga të cilat sheqerëra 3g
51kJ / 12kcal
51kJ / 12kcal
Proteine 21g357kJ / 84kcal
Krypë 3g
Kashkavalli 500g.
Kashkavalli 500g.
Kashkavalli 2.5kg.
Kashkavalli 2.5kg.
Kashkavalli 10kg.
Kashkavalli 9kg.