Fet Hit 73

Është djath kremi me cilësi të lartë, i fituar me pasterizimin dhe homogjenizimin e qumështit të rekonstituar dhe yndyrë bimore. Kultura aromatike bakteriale i jep tangy karakteristikë me shije të njelmët të dobët dhe karakterizohet si djathë analog salamuri i butë me sipërfaqe të lëmuar dhe pa kore.

Vlerat nutritiveVlerat energjike për 100g. produkt
Kaloritë1018kJ / 246kcal
Yndyrëra 22g
- nga të cilat yndyrëra të ngopura 16g
814kJ / 198kcal
592kJ / 144kcal
Karbohidrate 5g
- nga të cilat sheqerëra 5g
85kJ/ 20kcal
85kJ / 20kcal
Proteine 7g119kJ / 28kcal
Krypë 3g
Feta 250g.
Feta 250g.
Feta 4kg.
Feta 4kg.
Feta 400g.
Feta 400g.
Feta 8kg.
Feta 8kg.
Feta 800g.
Feta 800g.