Fetinesa

Është djath kremi me cilësi të lartë, i fituar me pasterizimin dhe homogjenizimin e qumështit të rekonstituar, dhe yndyrë bimore. Kultura aromatike bakteriale i jep tangy karakteristikë me shije të njelmët të dobët dhe karakterizohet si djathë analog salamuri i butë me sipërfaqe të lëmuar dhe pa kore.

Vlerat nutritiveVlerat energjike për 100g. produkt
Kaloritë1044kJ / 251kcal
Yndyrëra 20g
- nga të cilat yndyrëra të ngopura 15g
740kJ / 180kcal
555kJ / 135kcal
Karbohidrate 7.9g
- nga të cilat sheqerëra 7.9g
134kJ / 31kcal
134kJ / 31kcal
Proteine 10g170kJ / 40kcal
Krypë 3g
Fetinessa 800g.
Fetinessa 800g.
Fetinessa 4kg.
Fetinessa 4kg.