Djath i fortë

Paraqet djath tradicional me teknologji të standartizuar të prodhimit. Prodhohet nga qumështi natyral i pasterizuar i lopës nga nënqielli i Sharrit ku niveli i  komponentëve të avullueshëm ndikon në procesin biokimik i produktit. Ngjyra e verdhë, masa e fortë, aroma e këndshme, shija e njelmët si dhe madhësia e ndryshme e  shpërndarjes së vrimave  të cilat janë të dukshme në prerje janë karakteristikat kryesore të djathit të forrtë.

Vlerat nutritiveVlerat energjike për 100g. produkt
Kaloritë1481kJ / 356kcal
Yndyrëra 26.7g
- nga të cilat yndyrëra të ngopura 17g
988kJ / 240kcal
629kJ / 153kcal
Karbohidrate 4g
- nga të cilat sheqerëra 4g
68kJ / 16kcal
68kJ / 16kcal
Proteine 25g425kJ / 100kcal
Krypë 5g
Djath i fortë 500g.
Djath i forrtë 500g.
sarplaninsko-bieno-750
Djath i forrtë 750g.
Djath i fortë 4kg.
Djath i forrtë 4kg.
Djath i fortë 8kg.
Djath i forrtë 8kg.