Djath i fortë
Paraqet djath tradicional me teknologji të standartizuar të prodhimit. Prodhohet nga qumështi natyral i pasterizuar i lopës nga nënqielli i Sharrit ku niveli i komponentëve të avullueshëm ndikon në procesin biokimik i produktit. Ngjyra e verdhë, masa e fortë, aroma e këndshme, shija e njelmët si dhe madhësia e ndryshme e shpërndarjes së vrimave të cilat janë të dukshme në prerje janë karakteristikat kryesore të djathit të forrtë.
Vlerat nutritive | Vlerat energjike për 100g. produkt |
---|---|
Kaloritë | 1481kJ / 356kcal |
Yndyrëra 26.7g - nga të cilat yndyrëra të ngopura 17g | 988kJ / 240kcal 629kJ / 153kcal |
Karbohidrate 4g - nga të cilat sheqerëra 4g | 68kJ / 16kcal 68kJ / 16kcal |
Proteine 25g | 425kJ / 100kcal |
Krypë 5g |